Echipa FlightAddicted.ro va ofera zbor cu parapanta la Brasov zona Bunloc, Sacele sau Postavaru, Poiana Brasov! Experimenteaza senzatia libertatii absolute intr-un zbor cu parapanta la Brasov!

 

Zbor cu Parapanta Brasov – Bunloc

Experimentati zborul din Bunloc dintr-o noua perspectiva intr-un zbor cu parapanta tandem alaturi de un pilot instructor certificat. Privelistea pe care o vei vedea din Bunloc, te v-a lasa fara cuvinte si iti va oferi momente memorabile.

Bunloc Brasov este recunoscut ca unul dintre destinatiile de top pentru parapanta si atrage multi entuziasti dornici de un zbor cu parapanta. Din acest ”Loc Bun” poti incerca un zbor cu parapanta de initiere sau chiar un zbor cu parapanta de durata. Ce inseamna acete doua tipuri de zbor? Iti explicam imediat!

Zbor de initiere cu parapanta Bunloc

Acest tip de zbor se refera la ”primul tau zbor cu parapanta” sau primul contact de zbor cu parapanta, cu echipamentul si senzatia de zbor si reprezinta un zbor de acomodare, de aclimatizare. Pentru a zbura cu parapanta avem nevoie de curenti ascendenti (termica – coloane de aer cald formate prin incalzirea pamantului de soare) care ne vor ajuta sa stam si sa urcam cat mai mult in aer.

Zborul de initiere cu parapanta te va introduce pentru prima data in lumea zborului unde vei lua contact cu aerul si acesti curenti ascendenti.  Zborul va fi unul calm, liniar si usor cu un timp aerian de 10-15 min maxim.  Limita de greutate pentru zborul cu parapanta este de minim 30 kg – maxim 95 kg.

Zborul cu parapanta de intiere se poate face in orice sezon. Tot ce ai de facut este: Sa Asculti cu Atentie Instructiunile Pilotului si Sa Le Urmezi Intocmai pentru o Decolare cu Succes si o Aterizare Perfecta!

Zbor de durata cu parapanta Postavaru – Poiana Brasov

Dupa ce ai incercat zborul de initiere, suntem convinsi ca vei dori sa stai mai mult in aer.

Zborul de durata cu parapanta presupune, ca de data aceasta, sa ne folosim de acei curenti ascendenti printr-o serie de manevreme pe care le vom face, mentinandu-ne in coloana de aer cald formata, prin spiralat (invartit in curentii de aer ascendenti). Astfel vom castiga atat inaltime cat si timp aerian. Vom putea sta in aer pana la 30 de minute.

Acest tip de zbor cu parapanta este destinat doar celor ce au avut un zbor cu parapanta, nu au rau de miscare si se simt foarte confortabil in aer.

De asemenea, foarte important este ca acest tip de zbor impune o limita de greutate pentru pasageri: min 40 kg – max 80 kg!

Zborul cu parapanta de Durata – il facem doar vara (Iunie-August), si doar daca conditiile meteo permit. Nu uita de altfel: Sa Asculti cu Atentie Instructiunile Pilotului si Sa Le Urmezi Intocmai pentru o Decolare cu Succes si o Aterizare Perfecta!

Programare Zbor cu Parapanta Brasov

Indiferent pentru ce tip de zbor cu parapanta optezi, este necesar sa faci o programare cu minim 24 de ore inainte la nr de telefon afisat pe site sau printr-o cerere de rezervare!

 

Previous reading
Descoperă Euforia Zborului cu Avionul în Brasov: O Experiență Excepțională în Inima României
Next reading
Zbor – Tandem Parapanta Brasov