Avion

Esti invitat la o tura de zbor la bordul unui avion ultra-usor Savannah S viziteaza obiectivele turistice din zona Brasov - Rasnov - Bran!

Drumul dintre vis si implinire este cea mai frumoasa calatorie! E timpul sa iti implinesti dorinta de zbor!

Zbor de agrement cu avionul zona Brasov

Experientele de zbor pot sa fie ''cireasa de pe tort'' daca te-ai hotarat sa vizitezi zona Brasov. Vei fi doar tu si pilotul intr-un cadru deosebit deasupra orasului de sub Tampa. Si iti spunem cu certitudine ca Centrul Istoric si Biserica Neagra se vad altfel de sus 😉


Tur Aerian Istoric Brasov

Cetatea Rasnov, Biserica Neagra, Centrul Vechi Brasov si Castelul Bran pot fi vizitate intr-un singur tur. Poti sa faci cele mai ''hot'' selfi-uri la bordul unui avion cu un background ce nu va fi ignorat.

Zbor Agrement cu Avionul ULM Brasov prin FlightAddicted.ro

Oferta

Zbor Avion 30 Minute

Tur Aerian: Cetatea Rasnov - Brasov - Castelul Bran

Zbor Avion 60 Minute

Tur Aerian la alegere traseu de 1 h: Brasov - Poiana Brasov - Bucegi - Piatra Craiului

Daruieste Voucher Cadou

Alege un cadou deosebit pentru cineva drag si pasionat de experienta zborului!

zbor cu avionul Brasov - tururi aeriane cu FlightAddicted.ro

Cum suna sa ai propriul pilot si avion doar pentru tine si sa iti ofere o experienta de zbor de neuitat pe unul dintre traseele selectate de tine pentru a le explora din aer? Suna minunat, nu!  Daca ti-am starnit interesul hai la zbor! Vom face un raid impreuna de neuitat!

Programul de zbor incepe la ora 8:00 dimineata si poate sa dureze pana la apusul soarelui si este necesar sa faceti o rezervare cu 24 de ore in prealabil!