Intrebari Frecvente Zbor cu Avionul / Parapanta

Care este varsta minima / maxima permisa pentru zbor?
Copii pana in 18 ani, zboara doar cu acordul scris al parintilor, legalizat la notar sau prin prezenta acestora la locul de zbor. Nu avem o varsta maxima.

Care este greutatea maxima admisa la zbor?
Pasagerul nu trebuie sa cantareasca mai mult de 95 kg.

Care sunt restrictiile medicale?
Pasagerul sa nu fie sub influenta alcoolului sau a drogurilor si fara probleme grave de sanatate. Zborul cu avionul, saltul cu parasuta si zborul cu parapanta este restrictionat pentru persoanele care sufera de epilepsie, probleme cardiace si tulburari mintale, de asemenea este restrictionat femeilor gravide.

Cand se zboara?
Zborurile pot fi desfasurate in orice sezon, numai pe timp de zi, in conditii meteo favorabile. In caz de restrictii meteorologice zborul va fi reprogramat. Este necesar sa se faca o programare in prealabil cu minim 24 de ore inainte.

Cum ma programez pentru un zbor ?
Programarea pentru zbor se poate face fie telefonic, la numerele de telefon afisate pe website sau completand formularul de pe pagina REZERVARE.

Doresc sa ofer un Voucher Cadou. Cum se procedeaza?
Achizitionarea unui voucher din sectiunea SHOP presupune achitarea integrala a zborului in avans. Confirmarea platii blocheaza locul respectiv, urmand sa stabilim personalizarea voucherului.

Valabilitatea este 3 luni. Voucherul este transmisibil o singura data unei alte persoane.

Programarea pentru zbor se poate face fie telefonic, la numerele de telefon afisate pe website sau completand formularul de pe pagina REZERVARE precizand ca aveti deja un voucher achizitionat.

Voucherul se verifica de catre pilot si poate fi folosit o singura data.

Daca aveti alte intrebari legate de experientele de zbor oferite, va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu placere.