1. DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul flightaddicted.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Acest site este întreținut și administrat de către ACSMPBV (ASOCIATIA CLUB SPORTIV MOTOPARAPANTA BRASOV), denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse sau servicii prin intermediul site-ului flightaddicted.ro, va fi denumită Membru / Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

ACSMPBV definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). ACSMPBV își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului flightaddicted.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către flightaddicted.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@flightaddicted.ro

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Fotografiile, descrierea, caracteristicile și accesoriile produselor prezentate pe site sunt doar cu titlu informativ, de aceea serviciile livrate pot diferi în orice fel, fără o notificare prealabilă. ACSMPBV face tot posibilul ca serviciile prestate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site.

Totuși, în cazul în care serviciul sau, unele caracteristici ale serviciului au fost afișate greșit, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea respectivului serviciu și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a serviciilor este egală cu valoarea serviciilor încasate de Furnizor de la clientul respectiv.

Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau neprezentarii.

ACSMPBV nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate serviciile sau voucherele achiziționate.

Serviciile comercializate pe acest site sunt recomandate persoanelor majore, care au discernamant si nu sufera de boli sau afectiuni psihice care se pot declansa / agrava in timpul sau inaintea activitatii.

Persoanele minore au nevoie sa fie insotite de parinti / tutore in aceasta activitate.

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

ACSMPBV este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ACSMPBV are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, vouchere), reclamă-marketing-publicitate (newsletter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Informațiile colectate de către ACSMPBV având ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate parțial companiilor de partenere pentru colaborarea in cazul grupurilor organizate.

Informațiile colectate de către ACSMPBV având ca scop reclamă-marketing-publicitate (newsletter / Social Media) nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terțe părti.

ACSMPBV colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client.

Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii serviciilor si inregistrarii ca membru in ACSMPBV.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul ACSMPBV sau prin e-mail la adresa flightaddicted.ro

ACSMPBV si flightaddicted.ro si nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul flightaddicted.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

ACSMPBV nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

5. GARANȚIE SI COMFORMITATE

Garanția voucherelor acizitionate este durata maxima a promotiei. Toate serviciile achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de un voucher / ticket / dovada reala ce poate fi printata pentru a va prezenta la zbor.

6. PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client este format din prețul produsului afișat pe site si in functie de promotiile avute + diferenta pana la plata completa.

Plata se poate face în avans, serviciile platite fiind salvate intr-o lista de booking.

Promoții și oferte speciale

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

Achizitii speciale. Anumite servicii pot fi achizitionate in forma unui cadou / surpriza.

7. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Având o experiență de peste 3 ani de zile, oferim clienților suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul logistic.

8. LIVRAREA PRODUSELOR

Serviciile achiziționate de pe site vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

9. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului flightaddicted.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

10. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru consiliere sunati la numarul afisat, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 10:00 si 18:00 – Ionut Dobrea. Gasim solutii pentru solicitarile tale impreuna. Te asiguram de cooperarea noastra si speram sa gasim deschidere spre rezolvarea oricarei probleme aparute in serviciul nostru catre tine.

În cazul în care nu reușim rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Brasov.

Prin vizitarea și cumpărarea de produse si servicii prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus.

Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții, inclusiv pe pagina pe care va aflati acum.

In nici un caz sectiuni de text sau imagini vor fi folosite in orice mod, fara acordul scris prin email oficial de la ACSMPBV.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site si sa stergeti manual orice cookie acceptat ulterior.