VOUCHER CADOU AVION

450 lei900 lei

Alege sa oferi un cadou mai special celor dragi, presarat cu putina adrenalina – VOUCHER ZBOR CU AVIONUL BRASOV si iti garantam ca nu vei da gres!

Descriere

Oferă un voucher cadou memorabil – un zbor de agrement cu avionul deasupra Brasovului o experienta unica și un cadou perfect pentru orice ocazie!

Alege sa oferi un cadou mai special celor dragi, presarat cu putina adrenalina – VOUCHER ZBOR CU AVIONUL BRASOV si iti garantam ca nu vei da gres!

Zborul cu avionul ultrausor la Brasov, va aduce celor ce vor primi acest voucher, o zi speciala si o experienta memorabila. Va putea admira de la inaltime orasul si obiectivele turistice din imprejurimi si sa realizeze o serie de fotografii aeriene de invidiat. Alege o experienta ce nu o va uita niciodata!

Zbor cu avionul Aerodrom Piatra Craiului Zarnesti

Se va decola de pe Aerodromul Piatra Craiului Zarnesti situat la cativa km de iesirea din orasul Rasnov spre Bran. Zborul se efectueaza  la bordul unui avion ultrausor Savannah S, de 2 locuri (un pasager + pilotul), cel mai popular avion ultrausor pentru zboruri de agrement de exceptie.

In functie de bugetul alocat, poti alege dintre un ZBOR DE AGREMENT BRASOV de 30 minute sau un TUR AERIAN BRASOV DE DURATA.

 VALABILITATE VOUCHER 3 LUNI

De asemenea, pentru ca voucherul sa fie cu adevarat special, poti sa il personalizezi! Ia legatura cu noi pentru personalizarea voucherului la numarul de telefon: 0720322194

IMPORTANT:
Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin email sau sunand la numarul 0744979418 cu cel putin 24 de ore inainte.

Rezervarea este dependenta de conditiile meteo si poate fi modificata oricand daca nu se întrunesc conditiile meteo favorabile zborului.

Știm ca este greu sa oferi un cadou memorabil, dar un zbor de agrement cu avionul ultrausor Savannah S este o experienta unica și un cadou perfect pentru orice ocazie!

Informații suplimentare

AVION

ZBOR SCURT, ZBOR LUNG

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.