ZBOR AGREMENT AVION DEASUPRA BRASOVULUI-RASNOV SI BRAN

450 lei

Zbor cu avionul deasupra Brasovului, Cetatii Rasnov si Castelul Bran intr-un tur aerian de 30 minute.

SKU: ZARB Categorie:

Descriere

Zbor cu avionul deasupra Brasovului, Cetatii Rasnov si Castelul Bran 30 minute

Iti oferim experienta de a zbura cu avionul in zona Rasnov – Bran cu vizitarea obiectivelor turistice de la inaltime. Te poti bucura de aceasta aventura alaturi de piloti cu vasta experienta de zbor la bordul unui avion ultrausor Savannah S.

Decolare Aerodrom Piatra Craiului
– Vei experimenta startul perfect al acestei calatorii de la Aerodromul Piatra Craiului

Zbor cu Avionul Cetatea Taraneasca Rasnov
– Ajungem la fascinanta priveliste de la Cetatea Taraneasca Rasnov, un simbol de rezistenta si istorie. Vei admira zidurile impunatoare ale cetatii si vei afla povesti care au marcat acest loc de-a lungul secolelor.

Zbor cu Avionul deasupra Brasovului – Privelistea orasului de sub Tampa, Brasov
– Admiram de la inaltime arhitectura impunatoare a Bisericii Negre, Centrul Istoric, Cetatuia Brasovului si bineinteles Tampa

Zbor cu Avionul Castelul Bran
– Continuand calatoria, vom ajunge la celebrul Castel Bran, cunoscut si sub numele de Castelul lui Dracula. Cu arhitectura sa impozanta si istoria incalcita, acest loc te va purta intr-o calatorie in timp.

Zbor cu Avionul Rezervatia De Ursi De La Zarnesti
– In drum spre aerodrom, vom survola de la inaltime pentru a nu deranja, Rezervatia de ursi de la Zarnesti, Bear Sanctuary care este prima rezervatie naturala pentru ursii captivi din Romania.

Aterizare La Aerodrom
– O ultima amintire din aceasta aventura aeriana de exceptie ce se va incheia cu aterizarea la Aerodromul Piatra Craiului.

Nu rata ocazia de a experimenta aceasta incursiune unica in ceruri, care te va lasa uimit de frumusetea naturala si istorica a Transilvaniei!

Rezerva acum un loc si pregateste-te pentru o experienta care va ramane vie in amintirile tale pentru totdeauna. Aventura te asteapta!

Detalii Experienta

  • Capacitate: 1 pasager + 1 pilot
  • Durata: Aproximativ 30 min
  • Programare: minim 24 de ore inainte
  • Ora Recomandata: 07:00-09:00 am / 17:30-20:00 pm
    !  recomandam sa programati zborul dumneavoastra intre aceste ore, deoarece aerologia in aceste intervale este mult mai calma decat in miezul zile si astfel veti avea parte de un zbor cu avionul exceptional!
Termeni si Conditii
  • Greutate maxima a participantului este de 95 kg.
  • Pasagerul sa nu fie sub influenta alcoolului sau a drogurilor si fara probleme grave de sanatate.
  • Minorii au nevoie de acordul scris al parintilor sau sa fie insotiti de catre parinti pe aerodrom.
  • Zborurile pot fi desfasurate in orice sezon, numai pe timp de zi in conditii meteo favorabile si atunci cand starea pistei permite dupa ploi sau ninsori abundente.

Zboara cu un Avion ultrausor deasupra Brasovului –  te asteptam cu nerabdare sa facem din zborul tau de agrement o experienta memorabila si captivanta!