VOUCHER CADOU PARAPANTA

350 lei1.000 lei

Alege sa oferi un cadou mai special celor dragi, presarat cu putina adrenalina – VOUCHER ZBOR CU PARAPANTA BRASOV si iti garantam ca nu vei da gres!

SKU: VOPA Categorie:

Descriere

Stim ca este greu sa oferi un cadou memorabil, dar un zbor cu parapanta este o experienta si un cadou perfect pentru orice ocazie !

Alege sa oferi un cadou special celor dragi, presarat cu putina adrenalina – VOUCHER ZBOR CU PARAPANTA BRASOV si iti garantam ca nu vei da gres!

Ai posibilitatea de a alege intre doua locatii, ambele la fel de speciale si unice, cu privelisti ce vor taia respiratia! In functie de bugetul disponibil poti alege intre un ZBOR CU PARAPANTA la BUNLOC sau ZBOR CU PARAPANTA in POSTAVARU.

Voucherele au inclus:
– POZE SI FILMARI din timpul zborului
– VALABILITATE 3 LUNI

De asemenea, pentru ca voucherul sa fie cu adevărat special, poți sa il personalizezi! Ia legătura cu noi pentru personalizarea voucherului la numărul de telefon: 0720322194

IMPORTANT:
Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0744979418 cu cel putin 24 de ore inainte. Rezervarea este dependenta de conditiile meteo si poate fi modificata oricand daca nu se intrunesc conditii meteo favorabile zborului. Rezervarea poate fii reprogramata.

Informații suplimentare

LOCATIE

BUNLOC SACELE, POIANA BRASOV