Avion

Esti invitat la o tura de zbor la bordul unui avion ultra-usor Savannah S avion de 2 locuri (pilot + pasager) sa admiri peisajele superbe din zona Brasovului!

Drumul dintre vis si implinire este cea mai frumoasa calatorie! E timpul sa iti implinesti dorinta de zbor!

Zbor de agrement cu avionul zona Brasov

Descopera splendoarea crestelor abrupte ale Bucegilor sau ale Pietrei Craiului si istoria bogata in arhitectura a Brasovului, Cristian, Rasnov si Bran intr-un Tur Aerian cu Avion ULM Savannah S!


Tur Aerian Istoric: Brasov, Cristian, Rasnov, Bran

Cetatea Rasnov, Biserica Neagra, Centrul Vechi Brasov, Cetatuia Brasovului si Castelul Bran pot fi vizitate intr-un singur tur. Poti sa faci cele mai ''hot'' selfi-uri la bordul unui avion cu un background ce nu va fi ignorat.

Vei fi doar tu si pilotul intr-un cadru deosebit deasupra orasului de sub Tampa. Si iti spunem cu certitudine ca Centrul Istoric, Biserica Neagra si Cetatuia se vad altfel de sus 😉


Tur Aerian Bucegi : Crestele Abrupte de pe partea vestica ale Muntilor Bucegilor si Releul Costila

Savureaza un zbor cu avionul peste muntii Bucegi si bucura-te de o priveliste spectaculoasa asupra crestelor impunatoare ale muntilor si a peisajului unic.


Tur Aerian Parcul National Piatra Craiului

Vei admira unele dintre cele mai salbatice peisaje, prapastii adanci si amenintatoare si cea mai lunga si mai inalta creasta din roci calcaroase din tara. Hai la zbor!

 


 

Zbor Agrement cu Avionul ULM Brasov prin FlightAddicted.ro

Oferta

Zbor Avion 60 Minute

Tur Aerian la alegere traseu de 1 h: Brasov - Poiana Brasov - Bucegi - Piatra Craiului

Zbor Avion 30 Minute

Tur Aerian: Cetatea Rasnov - Brasov - Castelul Bran

Daruieste Voucher Cadou

Alege un cadou deosebit pentru cineva drag si pasionat de experienta zborului!

Zbor de agrement cu avionul in Brasov - FlightAddicted.ro

Cum suna sa ai propriul pilot si avion doar pentru tine si sa iti ofere o experienta de zbor de neuitat pe unul dintre traseele selectate de tine pentru a le explora din aer? Suna minunat, nu!  Daca ti-am starnit interesul hai la zbor! Vom face un zbor impreuna de neuitat!