Tur aerian prin Bucegi la inceput de decembrie!

Bucegii sunt cu adevarat spectaculosi indiferent de anotimp, dar vazuti de la inaltime devin si mai impresionanti. Din aer poti vedea o serie de peisaje superbe cu stanci ascutie si vai abrupte presarate cu zapada proaspat asternuta. Un tablou ce te v-a lasa fara cuvinte cu siguranta, intr-un zbor cu avionul peste muntii Bucegi!

Zbor agrement cu Avionul Bucegi

Decolarea se face de la Aerodrom Piatra Craiului Zarnesti, aerodrom situat intr-o oaza feerica de unde poti vedea frumusetea Masivului Postavaru, impunatorii Bucegi si falnicii Piatra Craiului.

Zbor cu avionul zona Brasov

Daca vrei  sa te bucuri de senzatia oferita de un zbor cu avionul in care sa admiri imprejurimile si privelistea vazuta de sus din zona Brasovului,  nu ezita sa intri in contact cu noi!

 

 Tur aerian Bucegi

 

Zbor avion Bucegi si Releul Costila

Te asteptam la un zbor cu avionul aerodromul Piatra Craiului Zarnesti,  dar nu uita sa faci o rezervare cu minim 24 de ore inainte! Si…. pana atunci te invitam sa vizionezi un video cu tura aeriana Bucegi si Releul Costilei!

Click AICI pentru mai multe video-uri!

@flightaddicted.ro

Te invitam la zbor într-un avion de 2 locuri (pilot+pasager) să descoperi frumusețea peisajelor din zona Brașovului ????️???? Rezervări ???? 0744979418 #flightaddicted #aerialphotography #avionbrasov #brasov #piatracraiului #abovetheclouds #rasnov #fly #zboragrementbrasov #zborcuavionul #aerialview #romania #transylvania #instagood #intheclouds #zarnesti #plaiulfoii #zbor #aviationlovers #fly #highinthesky #cadouripentruel #cadouridecraciun #cadouripersonalizate

♬ This is heaven – Nightshade

Incearca experienta Fii pilot pentru o zi la Brasov

Te invitam sa experimentezi ce inseamna sa Fii Pilot de Avion pentru o zi | Prezentare, Info tehnice, Instructaj si Zbor  introductiv!
Pentru mai multe detalii, pret si programari, click aici!

Experienta – Pilot Pentru o Zi Brasov

Previous reading
Experiența – Pilot Avion Pentru O Zi La Brașov
Next reading
Reclama Aeriană în Brasov: Ești Văzut de Toată Lumea cu Bannerul Tractat de Avion!